groepsuitje

Kerstborrel

Organiseren kerstborrel

Het organiseren van een kerstborrel hoeft niet ingewikkeld te zijn. We denken graag met je mee en verzorgen alles, zodat jij kunt genieten. Daarnaast is het geheel af te stemmen naar wens. Wil je bijvoorbeeld een smakelijk buffet of een drie-gangen diner met aansluitend een gezellige gepersonaliseerde pubquiz. Of ga steek je liever zelf de handen uit de mouwen met een Winter BBQworkshop? Dat kan!

Kerstborrel activiteiten

Uiteraard zorgen wij niet alleen voor een smakelijke invulling van jouw kerstborrel, maar we zorgen ook voor een leuke activiteit. Dit is natuurlijk de kers op de taart voor jouw personeel. Denk bijvoorbeeld aan een leuke pubquiz afgestemd op jouw bedrijf, steek zelf de handen uit de mouwen met de KiensBBQ-workshop of ga eerst op pad met onze E-choppers. Daarnaast zijn er nog veel meer mogelijkheden. Bekijk ons gehele aanbod aan activiteiten snel!

Kerstborrel locatie

Bij Uitjesrooi.nl hebben volop locaties voor jouw kerstborrel. Denk bijvoorbeeld aan De Helden van Kien in Streekpark Kienehoef. Hier kunnen activiteiten en horeca gemakkelijk gecombineerd worden. Zo kun je jouw kerstactiviteit combineren met een heerlijke lunch of smakelijk diner. Daarnaast is het zelfs mogelijk om jouw kerstborrel in Après-ski stijl te vieren. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact op. Naast De Helden van Kien, bieden we nog veel meer locaties. Benieuwd? Klik dan hier.

Kerstborrel online organiseren

Ook online zijn er verschillende mogelijkheden voor een kerstborrel. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan snel contact met ons op!

aanbevolenuitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

KiensBBQ-workshop

Ontdek jouw culinaire skills tijdens de KiensBBQ-workshop. In deze workshop staan lokale ingrediënten centraal en geniet van verschillende zelfbereide gerechten. Ideaal voor een bedrijfs- of vriendenuitje!

Vanaf €85,00 p.p. Vanaf €85,00 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
inclusief drank inclusief drank

Kickbike Huren

Ga op avontuur in Sint-Oedenrode en omstreken met de step! Ontdek het Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en nog veel meer.

Vanaf €10,- p.p. Vanaf €10,- p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Karaokeset Huren

Ontdek nu de zangkwaliteiten van jouw familie, vrienden of collega’s met onze karaokesets! Ideaal voor een verenigings-, familie- of bedrijfsuitje. Ontdek snel meer!

Op aanvraag Op aanvraag
Tot 100 personen Tot 100 personen
Op locatie Op locatie

Het Quizdiner

Smakelijk genieten en ondertussen de strijd met elkaar aangaan? Dat kan met ons Quizdiner! Tijdens deze avond kun je culinair genieten en tussen de gangen door krijg je een quiz. Ontdek snel meer!

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze