groepsuitje

Uitjes in Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode, ook wel Rooi genoemd, kent een prachtig buitengebied met vele mooie plekjes midden in de natuur, zoals Streekpark Kienehoef en De Helden van Kien, maar ook kleine kerkdorpjes zoals Olland en Boskant. Precies op deze mooi onontdekte plekjes vind je de mooiste uitjes in Sint-Oedenrode

Uitjes in Sint-Oedenrode 

Bij Uitjesrooi.nl maak je kennis met de leukste uitjes van Sint-Oedenrode. Onze uitjes zijn gericht op outdoor activiteiten en zijn gemakkelijk aan te vullen met eten en drinken. Bij de meeste locatiepartners is er namelijk horeca aanwezig.

Wat te doen in Sint-Oedenrode 

Ga op avontuur met onze e-choppers en ontdek het prachtige buitengebied óf speel het sportieve BumpingBall. Daarnaast zijn er ook volop mogelijkheden voor een mooie steptocht. Liever alles bundelen tot een geheel dagje weg? Dat kan ook met ons Uitje Opmaat. Ontdek snel meer of neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

 

aanbevolenuitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Fietsverhuur

(elektrische) Fietsen huren in Brabant? Dat kan bij Uitjesrooi.nl! Met onze fietsen en elektrische fietsen geniet je tijdens een route van het prachtige buitengebied.

Vanaf €15,- Vanaf €15,-
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
Op locatie Op locatie