locatie

Het Goeie Leven

Zo’n tien jaar geleden is Het Goeie Leven ontstaan uit liefde voor kamperen én lekker eten. Het is een uniek plekje waar sfeer en samen genieten voor op staan. Bij deze gezellige familiecamping is van alles te beleven voor het hele gezin.

Kamperen

Deze sfeervolle camping ligt midden in het groen van de Vlagheide en is omgeven door een bosrijke omgeving. Er zijn meerdere accommodaties te vinden, zoals Safari Lodges en Bell tenten. Het is uiteraard ook mogelijk om met een tent of caravan te komen kamperen.

Eten en drinken

Naast het kamperen, is er ook een bistro aanwezig met een zonnig bosterras. Hier kun je terecht voor een heerlijke lunch, smakelijk diner én een gezellige borrel. De gerechten zijn seizoensgebonden en variëren van een smaakvolle Poké bowls tot bijzondere soepjes en een heerlijke burger. Voor de kinderen is er een smaakvolle kinderkaart.

Horeca aanwezig
Horeca aanwezig
Kindvriendelijke locatie
Kindvriendelijke locatie
Gratis parkeren
Gratis parkeren

locatieuitjes

Fietsverhuur

(elektrische) Fietsen huren in Brabant? Dat kan bij Uitjesrooi.nl! Met onze fietsen en elektrische fietsen geniet je tijdens een route van het prachtige buitengebied.

Vanaf €15,- Vanaf €15,-
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
Op locatie Op locatie