uitje

Archery Tag

Archery Tag is voor vele doelgroepen geschikt, zoals een vriendengroep, familie of bedrijfsuitje. Pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Wie gaat er winnen?

Wat is Archery Tag?

Archery Tag is een spel met pijl en boog, wat je speelt in groepsverband tegen elkaar. Het kan gezien worden als een kruising tussen paintball en trefbal. Daarnaast is het hartstikke veilig vanwege de speciale pijlen en gezichtsbescherming. Het is een actief spel waarbij je in beweging blijft. Niet alleen om je zelf te beschermen, maar ook om pijlen te verzamelen. Per persoon krijg je namelijk 2 pijlen, één boog en één gezichtsbeschermer. 

Spelvormen Archery Tag

Archery Tag is op verschillende manieren te spelen. Zo kun je voor een trefbal variant kiezen. Hierbij speel je met twee teams tegen elkaar. Word je geraakt door een pijl? Dan ben je af en zul je moeten wachten tot dat je weer terug mag keren. Naast de trefbalvariant, kun je er ook voor kiezen om vlagroof te spelen. Bij deze variant worden er ook twee teams gemaakt en zul je de vlag van de tegenpartij moeten stelen. Tot slot, is er nog de variant 'Last man Standing'. Bij deze spelvorm is het doel om als laatste over te blijven.

Waar speel je Archery Tag?

Een goede locatie kiezen is natuurlijk van belang bij het spelen van deze activiteit. Daarbij heb je ook genoeg plekken nodig om je te verschuilen tijdens het spel. Streekpark Kienehoef is hiervoor een uitermate geschikte locatie. Heb je zelf een locatie waar je het wil spelen? Neem dan contact met ons op! 

Archery Tag als bedrijfsuitje

Archery Tag is een populair uitje om te spelen als bedrijfsuitje. Je leer je collega’s hierdoor kennen op een andere manier en het werkt ook goed als teambuilding. Je zal namelijk samen moeten werken met jouw collega’s om te winnen.

€ 17.50<br>per persoon

€ 17.50
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze