uitje

Barbecue workshop

Tijdens deze workshop ervaar je hoe het is om te koken op een Welded Vuurschaal. Deze vuurschaal is hout gestookt en dat proef je ook echt terug in de gerechten. Daarnaast ga je onder leiding van een ervaren chef-kok zelf de handen uit de mouwen steken. Je stookt zelf een vuurtje en gaat je eigen vlees-, vis- of vegetarische gerechten bereiden. Dit met verschillende barbecuetools, zoals de Welded Vuurschaal en de allerbeste streekproducten.

Barbecue workshop op locatie

Deze workshop is volledig mobiel en kan dus worden gedaan op verschillende locaties. Wij verzorgen de ingrediënten, de tools, de borden, het bestek en de afwas, jij zorgt voor de bereiding, meubilair en de drankjes.

Combineren

Jouw workshop combineren met andere uitjes? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een mooie E-chopperrit in de middag en aansluitend een workshop koken op open vuur. Of ga je liever BumpingBallen? Geen probleem wij regelen het graag voor je! Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 50.00<br>per persoon

€ 50.00
per persoon

Vanaf<br>15 personen

Vanaf
15 personen

Duur:<br>3.0 uur

Duur:
3.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef