uitje

BumpingBall

Eén van de populairste uitjes van Uitjesrooi.nl is BumpingBall. Een erg gewild spel dat je op verschillende locaties kunt spelen. Bij BumpingBall krijg je een grote met lucht gevulde bal om je heen waardoor je elkaar kunt tackelen. Naast dat je dus een potje voetbal speelt, is het van belang om je tegenstander het zo moeilijk mogelijk te maken. Door de vele botsingen ontstaan er hilarische momenten waarvan je geen genoeg kunt krijgen! 

Wat je moet weten

Het huren van BumpingBall kan uitsluitend in groepsverband en is te boeken vanaf 6 personen. Tijdens de activiteit raak je redelijk snel uitgeput. Het is dus fijn als je met meerdere personen bent, zodat je kunt doorwisselen. De minimale lengte voor het spelen is 1.50m. 

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is er horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast is het gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een e-choppertocht in de ochtend, een lunch en aansluitend BumpingBall spelen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interesse in deze leuke en sportieve activiteit? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden!  

€ 12.50<br>per persoon

€ 12.50
per persoon

Vanaf<br>6 personen

Vanaf
6 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef