uitje

BumpingBall

Eén van de populairste uitjes van Uitjesrooi.nl is BumpingBall. Een erg gewild spel dat je op verschillende locaties kunt spelen. Bij BumpingBall krijg je een grote met lucht gevulde bal om je heen waardoor je elkaar kunt tackelen. Naast dat je dus een potje voetbal speelt, is het van belang om je tegenstander het zo moeilijk mogelijk te maken. Door de vele botsingen ontstaan er hilarische momenten waarvan je geen genoeg kunt krijgen! 

Wat je moet weten

Het huren van BumpingBall kan uitsluitend in groepsverband en is te boeken vanaf 6 personen. Tijdens de activiteit raak je redelijk snel uitgeput. Het is dus fijn als je met meerdere personen bent, zodat je kunt doorwisselen. De minimale lengte voor het spelen is 1.50m. 

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is er horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast is het gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een e-choppertocht in de ochtend, een lunch en aansluitend BumpingBall spelen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

Interesse in deze leuke en sportieve activiteit? Neem dan snel contact met ons op voor de mogelijkheden!  

€ 12.50<br>per persoon

€ 12.50
per persoon

Vanaf<br>6 personen

Vanaf
6 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze