uitje

Crazy 44

Tijdens de Crazy 44 krijg je 44 opdrachten om uit te voeren. Hierbij is het van belang om zoveel mogelijk opdrachten te doen in 2 uur tijd. Werk samen, ben creatief en kom uit je comfortzone om zoveel mogelijk opdrachten succesvol uit te voeren. Het team dat de meeste opdrachten succesvol weet uit te voeren, wint!

Hoe werkt de Crazy 44

Voorafgaand aan het spel maak je twee of meerdere teams. Na ontvangst met speluitleg ga je op pad en verschillende opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten variëren van het bezorgen van een pizza tot het eten van een halve citroen. Per goed uitgevoerde opdracht krijg je een aantal punten. Na afloop van het spel worden de punten opgeteld en zal de winnaar bekend worden gemaakt. Tijdens het spel zul je de foto’s moeten doorsturen naar onze spelbegeleider, dus zorg voor een opgeladen telefoon. Daarbij krijg je telkens een tussenstand doorgestuurd, zodat het extra spannend blijft. De Crazy 44 is op vrijwel iedere locatie te spelen en gemakkelijk aan te vullen met een ander uitje, zoals kickbikes, e-choppers en meer

Crazy 44 met horeca

Wil je de Crazy 44 combineren met een lekker hapje en drankje? Dat kan! Uitjesrooi.nl heeft meerdere locatiepartners waar je terecht voor heerlijk stukje gebak, een smaakvolle lunch of een diner. Neem hiervoor contact met ons op!

€ 19.50<br>per persoon

€ 19.50
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze