uitje

Crazy 44

Tijdens de Crazy 44 krijg je 44 opdrachten om uit te voeren. Hierbij is het van belang om zoveel mogelijk opdrachten te doen in 2 uur tijd. Werk samen, ben creatief en kom uit je comfortzone om zoveel mogelijk opdrachten succesvol uit te voeren. Het team dat de meeste opdrachten succesvol weet uit te voeren, wint!

Hoe werkt de Crazy 44

Voorafgaand aan het spel maak je twee of meerdere teams. Na ontvangst met speluitleg ga je op pad en verschillende opdrachten uitvoeren. Deze opdrachten variëren van het bezorgen van een pizza tot het eten van een halve citroen. Per goed uitgevoerde opdracht krijg je een aantal punten. Na afloop van het spel worden de punten opgeteld en zal de winnaar bekend worden gemaakt. Tijdens het spel zul je de foto’s moeten doorsturen naar onze spelbegeleider, dus zorg voor een opgeladen telefoon. Daarbij krijg je telkens een tussenstand doorgestuurd, zodat het extra spannend blijft. De Crazy 44 is op vrijwel iedere locatie te spelen en gemakkelijk aan te vullen met een ander uitje, zoals kickbikes, e-choppers en meer

Crazy 44 met horeca

Wil je de Crazy 44 combineren met een lekker hapje en drankje? Dat kan! Uitjesrooi.nl heeft meerdere locatiepartners waar je terecht voor heerlijk stukje gebak, een smaakvolle lunch of een diner. Neem hiervoor contact met ons op!

€ 19.50<br>per persoon

€ 19.50
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef