uitje

De Boerenspelen

Met onze boerenspelen ervaar je het platteland met een unieke mix van allerlei activiteiten. Gedurende het spel ga je dus niet één, maar meerdere activiteiten doen in groepsverband. Dit uitje is pérfect voor jouw sportteam, vrijgezellenfeest of familie-uitje. Daarnaast is het ook een zeer goede activiteit als teambuilding met jouw collega’s.

Wat ga je doen

Samen met jouw gezelschap ga je verschillende activiteiten beleven op het platteland in Streekpark Kienehoef. Dit is een oude, monumentale boerderij gelegen in het prachtige Land van Kien. Hier ga je verschillende plattelandsactiviteiten beleven. Denk bijvoorbeeld aan pieperschieten, hooivork darten, hoefijzer gooien, boeren hokkie, spijkerslaan en nog veel meer. Het totale aanbod aan activiteiten bestaat uit circa 10 spellen. Al deze spellen zijn gemakkelijk te spelen en er zit altijd wel iets bij wat jouw gezelschap leuk vindt.

Boerenspelen als teambuildingsuitje

De boerenspelen zijn niet alleen leuk, maar het vereist ook samenwerking. Zo moet je tijdens de activiteit goed met elkaar communiceren om de samenwerking zo goed en effectief mogelijk te laten verlopen. Daarbij word je uit je comfortzone gehaald en leer je jouw collega’s op een betere manier kennen. Wat op zijn beurt kan leiden tot een versterkt groepsgevoel.

Wat je moet weten

De boerenspelen zijn vanaf 20 personen te boeken en per persoon kost deze activiteit €19,50. Voor kinderen tot 12 jaar vragen we een bedrag van €9,- per persoon. De activiteit duurt 1,5 tot 2 uur, maar in overleg zou deze ook langer kunnen duren.

Uitje combineren met horeca en meer uitjes

Wil je de boerenspelen combineren met horeca? Dat kan! Denk bijvoorbeeld aan een heerlijke lunch, smakelijk diner of een gezellige borrel. Onze locatiepartners staan graag voor je klaar. Daarbij kun je jouw uitje ook gemakkelijk combineren met andere uitjes, zoals E-chopper rijden, een pubquiz en meer. Neem hiervoor contact met ons op.

€ 19.50<br>per persoon

€ 19.50
per persoon

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze