uitje

E-chopper Rijden

Er even een middagje tussenuit? Dat kan met onze E-choppers! Bij onze startlocatie De Helden van Kien is het mogelijk om E-choppers te huren. Het is een echte groepsactiviteit om te doen met vrienden, familie of collega’s. De choppers zijn te huur voor één, twee of drie uur en je kunt in overleg met ons bepalen wanneer je vertrekt. Voor ieder tijdsbestek hebben we routes klaarliggen. Deze kunnen gemakkelijk worden ingeladen op de smartphone. Uiteraard houden we rekening met een eventuele tussenstop, zodat jij kan genieten van een gezellig terrasje onderweg.

Wat is een e-chopper?

Een E-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. De chopper is dus niet alleen leuk om mee te rijden, maar ook nog eens milieuvriendelijk, duurzaam en stil. Doordat hij zo stil is, kun je gemakkelijk met elkaar praten tijdens de rit. Daarnaast zijn onze E-choppers voorzien van telefoonhouders en cruise control voor optimaal gemak.

Wat je moet weten

De prijzen zijn inclusief ontvangst met instructie, hulp bij pech en een route, maar exclusief borg. De borg bedraagt €50,- per e-chopper met een maximum van €250,- per groep. Uiteraard krijg je deze borg weer terug als de e-chopper in orde is bij terugkomst. Verder is het verplicht om een geldig rijbewijs of brommercertificaat meet te nemen.

Dus zie jij jezelf al rijden? Neem dan snel contact met ons op!

Combineren

Jouw E-chopperrit combineren met een heerlijke lunch, smakelijk diner en/of een gezellige borrel? Dat kan! De Helden van Kien is een uitermate geschikte locatie om jouw uitje compleet te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Daarnaast is het ook gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een E-chopperrit in de ochtend, aansluitend een lunch en daarna BumpingBallen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem gerust vrijblijvend contact op. 

€ 25.00<br>per persoon

€ 25.00
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz wordt je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Crazy 44

Ben je op zoek naar leuk, interactief spel voor jong en oud? Dan is de Crazy 44 iets voor jou! Wees creatief, kom uit je comfortzone en voer zoveel mogelijk opdrachten uit. Ontdek snel meer.

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Sint-Oedenrode e.o. Sint-Oedenrode e.o.