uitje

E-chopper Rijden

Vanaf onze startlocatie bij De Helden van Kien is het mogelijk om e-choppers te huren. Het is een echte groepsactiviteit voor vrienden, familie of collega’s. De choppers zijn te huur per 1, 2 of 3 uur. Hierdoor ben je flexibel en kun je zelf weten wanneer je terugkomt. Wanneer je kiest voor 3 uur kun je bijvoorbeeld ook een hapje eten of drinken onderweg. 

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. De chopper is dus niet alleen leuk om mee te rijden, maar ook nog eens milieuvriendelijk, duurzaam en stil. Doordat hij zo stil is, kun je gemakkelijk met elkaar praten tijdens de rit. Daarnaast zijn onze e-choppers voorzien van telefoonhouders en cruise control voor optimaal gemak.

Wat je moet weten

De prijzen zijn inclusief ontvangst met instructie, hulp bij pech en een route, maar exclusief borg. Deze borg is €50,- per persoon en krijg je natuurlijk terug als de chopper in orde is bij terugkomst. Daarnaast is het verplicht om een geldig rijbewijs of brommercertificaat mee te nemen

Dus zie jij jezelf al rijden? Neem dan snel contact met ons op!

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is er horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast is het gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een e-choppertocht in de ochtend, een lunch en aansluitend BumpingBall spelen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 25.00<br>per persoon

€ 25.00
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

Huifkar huren

Huifkar huren in Brabant? Dat Kan! Bij Uitjesrooi.nl kun je een huifkar huren om jouw gezelschap op een leuke manier van A naar B te brengen.

€250,- voor 3 uur €250,- voor 3 uur
Max. 20 personen Max. 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef