uitje

E-chopper Rijden

Er even een middagje tussenuit? Dat kan met onze e-choppers! Bij onze startlocatie De Helden van Kien is het mogelijk om e-choppers te huren. Het is een echte groepsactiviteit om te doen met vrienden, familie of collega’s. De choppers zijn te huur voor één, twee of drie uur en je kunt in overleg met ons bepalen wanneer je vertrekt. Voor ieder tijdsbestek hebben we routes klaarliggen. Deze kunnen gemakkelijk worden ingeladen op de smartphone. Uiteraard houden we rekening met een eventuele tussenstop, zodat jij kan genieten van een gezellig terrasje onderweg. 

E-chopper route

Onze e-chopper routes lopen door het prachtige buiten gebied van Meierijstad. Zo kan je gemakklijk richting Schijndel, Erp en Veghel vanaf onze startlocatie bij De Helden van Kien. Je zou er ook voor kunnen kiezen om een andere kant op te gaan. Zo kunnen onze e-choppers ook met gemak richting Boxtel, Liempde, Kasteren en Oirschot. Onze routes variëren. Heb je een specifieke wens voor een route? Laat gerust weten!

Wat is een e-chopper?

Een e-chopper is een elektrisch aangedreven bromfiets voor 1 persoon. De chopper is niet alleen leuk om mee te rijden, maar ook nog eens milieuvriendelijk, duurzaam en stil. Doordat hij zo stil is, kun je gemakkelijk met elkaar praten tijdens de rit. Daarnaast zijn onze e-choppers voorzien van telefoonhouders en cruise control voor optimaal gemak.

Wat je moet weten

De prijzen zijn inclusief ontvangst met instructie, hulp bij pech, een helm en een route, maar exclusief borg. De borg bedraagt €50,- per e-chopper met een maximum van €250,- per groep. Uiteraard krijg je deze borg weer terug als de e-chopper in orde is bij terugkomst. Verder is het verplicht om een geldig rijbewijs of brommercertificaat mee te nemen.

E-chopper en solex huren

Regelmatig wordt de e-chopper vergeleken met een solex. In tegenstelling tot de solex is de e-chopper elektrisch en muisstil. Dit is niet het geval bij een solex. Daarbij zul je ook nog moeten trappen bij de solex. Dit is niet van toepassing bij een e-chopper. Een e-chopper is dus veel gebruiksvriendelijker.

E-chopper rijden zonder rijbewijs 

E-chopper rijden zonder rijbewijs kan helaas niet, maar we kunnen wel alternatief vervoer verzorgen. Is er dus iemand in jouw gezelschap zonder rijbewijs? Neem dan contact met ons op!

Combineren

Jouw e-chopperrit combineren met een heerlijke lunch, smakelijk diner en/of een gezellige borrel? Dat kan! De Helden van Kien is een uitermate geschikte locatie om jouw uitje compleet te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Daarnaast is het ook gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een e-chopperrit in de ochtend, aansluitend een lunch en daarna BumpingBallen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem gerust vrijblijvend contact op. 

€ 25.00<br>per persoon

€ 25.00
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>1.0 uur

Duur:
1.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze