uitje

Fietsverhuur

(elektrische) Fietsen huren in Brabant? Dat kan bij Uitjesrooi.nl! Met onze fietsen en elektrische fietsen geniet je tijdens een route van het prachtige buitengebied.

Fietsverhuur Brabant

Bij Uitjesrooi.nl kun je elektrische fietsen (e-bikes), stadsfietsen en tandems huren. Deze fietsen zijn zeer geschikt voor een fietstocht door het mooie buitengebied van Sint-Oedenrode en omstreken. Daarbij is jouw tocht gemakkelijk aan te vullen met een smakelijke lunch, heerlijk diner of een gezellige borrel bij onze locatiepartners.

Fietsverhuur voor groepen

Je kunt jouw vrienden, familie en collega’s verrassen met een mooie fietstocht inclusief lunch, diner en/of een borrel. Daarbij geniet je van een mooie fietstocht door het Brabantse landschap.

Wat je moet weten

De prijzen zijn inclusief instructie, hulp bij pech en een route die kan worden ingeladen op een smartphone. Uiteraard kun je ook zelf een route uitstippelen. Deze prijzen zijn exclusief borg. Deze bedraagt €25,- per fiets en €50,- per elektrische fiets. Uiteraard krijg je deze terug wanneer de (elektrische) fiets in orde is bij terugkomst.

Wat kost een e bike huren?

Het huren van één e-bike kost €30,- per dag.

Wat kost een fiets huren?

Het huren van één fiets kost €15,- per dag.

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner, of een gezellige borrel. Daarnaast zijn de uitjes gemakkelijk te combineren. Wil je bijvoorbeeld een fietstocht in de ochtend, een lunch en aansluitend Bumpingball spelen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

€ 15.00<br>per persoon

€ 15.00
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>8.0 uur

Duur:
8.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef