uitje

Gek op Holland

Perfect voor ieder gezelschap: dé Ik hou van Holland quiz! Deze quiz zit vol met allerlei Hollandse spellen, net zoals het welbekende tv-programma. Dit spel bevat meerdere interactieve opdrachten, kennisvragen, muziekfragmenten en nog veel meer. Dit groepsuitje gaan jullie niet snel vergeten!

Spellen Ik hou van Holland

Net als in het tv-programma, worden jullie ingedeeld in teams. Onderling gaan jullie de strijd met elkaar aan tijdens verschillende rondes. Zo is er bijvoorbeeld de schattingsronde, de Hollandse rijtjesronde, woord spellen, kennisvragen, kaas werpen, muziekrondes en niet te vergeten: geen ja, geen nee en geen uh.

Ik hou van Holland als bedrijfsuitje

De Ik Hou van Holland spellen zijn pérfect als bedrijfsuitje, teamuitje of tijdens een personeelsfeest. Naast dat het leuk is om te spelen en er hilarische momenten ontstaan, is samenwerking belangrijk om te winnen. Het helpt dus ook bij de teambuilding, win-win dus.

Ik hou van Holland huren op locatie

Natuurlijk kun je Ik hou van Holland spelen op verschillende locaties, zoals bij De Helden van Kien, De Vriendschap of één van onze andere partners. Maar je kunt ook een eigen gekozen locatie kiezen. Bijvoorbeeld bij jullie op kantoor, in de bedrijfskantine, op de vereniging en ga zo maar door.

Wat je moet weten

 Wij verzorgen de complete quiz tot in de puntjes. Licht, geluid, techniek, schermen, antwoordformulieren, presentator, versiering en meer. Het enige wat jullie hoeven doen, is genieten. Interesse in deze groepsactiviteit? Neem contact op!

€ 27.50<br>per persoon

€ 27.50
per persoon

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef