uitje

Het Quizdiner

Test jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen en geniet ondertussen van een heerlijk diner! Tussen de gangen door krijg je namelijk verschillende quizrondes. 

Het quizdiner

Ben je op zoek naar een leuke invulling voor de avond samen met jouw collega’s, vrienden of familie? Dan is het Quizdiner een uitermate geschikte optie! Tijdens deze avondvullende activiteit geniet van een hapje en een drankje en tussen de gangen door word jouw kennis op de proef gesteld door onze quizmaster.

Onze quiz

De quiz bestaat uiteenlopende vragen en onderwerpen. Wat weet jij bijvoorbeeld over showbizz, het laatste nieuws en hoe goed is jouw algemene kennis? Zo maar wat voorbeelden van onderwerpen die voorbij komen.

Het diner

Natuurlijk is de culinaire invulling van jouw quizdiner van belang. Daarom hebben wij ruime mogelijkheden. Wil je jouw quiz bijvoorbeeld combineren met een drie-gangen diner? Dat kan! In overleg zouden we het ook kunnen combineren met een smakelijke BBQ of een heerlijk buffet. Neem hiervoor contact met ons op.

Onze locaties

Bij Uitjesrooi.nl zijn we flexibel in locaties. Zo zou je het quizdiner kunnen boeken bij De Helden van Kien, De Knoptoren, maar ook bij Orangerie, Café de Beuk of de Vriendschap. De keuze is dus reuze en onze locaties staan graag voor je klaar. Bespreek met ons de mogelijkheden.

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>3.0 uur

Duur:
3.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef