uitje

Highland Games

Tijdens dit uitje ga je de strijd met elkaar met traditionele Schotse spellen. Je speelt dit spel in teamverband en samenwerken is vereist om te winnen. Welk team wint met touwtrekken? Wie kan er het verst een band werpen? En ga zo maar door. Daarbij mag de Schotse kilt niet ontbreken. Deze zit natuurlijk inbegrepen.

Welke spellen zitten bij Highland Games?

De Highland Games van Uitjesrooi.nl bestaan uit 8 spellen. Zo ga je onder meer touwtrekken, band werpen, tractorband flippen en meer. Let wel: alle spellen zijn actief en je moet niet bang zijn voor een beetje actie 😉. Wil je alle spellen weten? Neem dan contact met ons op!

Waar kun je Highland Games spelen?

Een hele mooie locatie om de Highland Games te spelen is in Streekpark Kienehoef. Hier geniet je in een natuurrijke omgeving van de activiteit. Daarbij is De Helden van Kien om de hoek en kun je voorafgaand of na afloop genieten van een hapje en een drankje. Heb je zelf een locatie voor ogen? Ook dat kan! Geef het door bij het invullen van het contactformulier.

Highland Games bedrijfsuitje

De Highland Games zijn perfect voor bedrijfsuitjes. Het is niet alleen leuk en het zit vol actie, maar het draagt ook bij aan een stukje teambuilding. Daarbij levert het hilarische momenten op, waar je nog lang over na kunt praten.

Wat je moet weten

De Highland Games zijn te spelen vanaf 20 personen en de activiteit kost €27,50 per persoon. De activiteit duurt circa 2 uur. Daarbij is dit uitje inclusief begeleiding, opbouw en afbouw.

€ 27.00<br>per persoon

€ 27.00
per persoon

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef