uitje

Indoor Archery Tag

Archery Tag is een perfect uitje voor verschillende groepsuitjes, zoals familiedagen, kinderfeesten, vriendenuitjes, verenigingsuitjes, bedrijfsuitjes, sportdagen en nog veel meer.

Archery Tag wat is dat

Archery Tag is een kruising tussen paintball en trefbal. Wees gerust, het is hartstikke veilig vanwege de speciale pijlen. Daarbij krijg je ook een gezichtsmasker op. Het is verder een actief spel, waarbij je in beweging blijft.

Hoe speel je Archery Tag

Archery Tag kun je op verschillende manieren spelen. Denk aan vlaggenroof, last man standing of een trefbalvariant. Benieuwd naar alle spelvormen? Neem dan contact met ons op!

Archery Tag binnen spelen

Archery Tag kan ook gemakkelijk binnen worden gespeeld. Denk aan een grote bedrijfshal, sporthal of manage. Bij Uitjesrooi.nl hebben we meerdere mogelijkheden. Neem hiervoor contact met ons op!

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef