uitje

Indoor BumpingBall

Bubbelvoetbal is een uitje waarbij sport en spel nauw met elkaar verbonden zijn. Tijdens dit uitje krijg je een met lucht gevulde bal om je heen waarmee je elkaar kunt tackelen. Hierdoor ontstaan hilarische momenten vanwege de vele botsingen.

Bumpingball binnen 

BumpingBall is op verschillende indoorlocaties te spelen, zoals een sporthal of manage. Hierdoor ben je dus niet weersafhankelijk en kun je het ook op de koudere, natte dagen spelen. Wil je meer weten over indoor BumpinBall? Neem dan contact met ons op!

 

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>3.0 uur

Duur:
3.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef