uitje

Kickbike fotospeurtocht

Deze fotospeurtocht is er voor jong en oud! Daarom is dit uitje perfect voor de hele familie. Tijdens deze speurtocht pak je de step en ga je zoeken naar de foto’s die je hebt meegekregen van de spelbegeleider. Je hebt twee uur de tijd om alle foto’s te vinden.

Speurtocht volwassenen

De kickbike fotospeurtocht is niet alleen leuk voor kinderen, maar ook voor volwassenen. Het zou dus ook een leuk uitje zijn voor jouw bedrijf, team of vereniging.

Wat is een kickbike?

Een kickbike zou je kunnen zien als een kruising tussen een fiets en een step. Door het ontwerp kun je met kickbikes gemakkelijk een langere afstand afleggen dan met een reguliere step. Ook ga je met deze step harder dan een normale step. Je hebt geen rijbewijs nodig voor de kickbike, waardoor het een uitermate geschikt uitje is voor kinderfeestjes, familiedagen en meer.

Combineren

Jouw kickbike speurtocht combineren met horeca of andere uitjes? Dat kan! Bij Uitjesrooi.nl helpen maar al te graag mee aan jouw succesvolle uitje. Wil je bijvoorbeeld de kickbike speurtocht combineren met BumpingBall of lasergamen? Geen probleem! Wij regelen het maar al te graag voor je.

€ 24.50<br>per persoon

€ 24.50
per persoon

Vanaf<br>6 personen

Vanaf
6 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef