uitje

Kickbike Huren

Step huren Sint-Oedenrode

Op een andere manier Sint-Oedenrode en omstreken verkennen? Dat kan! Bij Uitjesrooi.nl kun je steps huren. Deze steps worden ook wel ‘kickbikes’ genoemd en zijn een uitermate geschikte activiteit voor volwassenen en kinderen. Ideaal dus voor een gezellige familiedag, personeelsuitje en nog veel meer. Tijdens de route ontdek je onder meer het Brabantse landschap en kom je langs de gezellige terrasjes van Sint-Oedenrode. Daarnaast is jouw steptocht gemakkelijk aan te vullen met een heerlijke lunchtas en ontvangst met koffie en gebak van De Helden van Kien.

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner, of een gezellige borrel. Daarnaast zijn de uitjes gemakkelijk te combineren. Wil je bijvoorbeeld een steptocht in de ochtend, een lunch en aansluitend BumpingBall spelen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

€ 12.00<br>per persoon

€ 12.00
per persoon

Vanaf<br>4 personen

Vanaf
4 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef