uitje

KiensBBQ-workshop

Speciaal voor de barbecue liefhebber is er nu de barbecueworkshop! Tijdens deze workshop leer je van alles over barbecueën, de beste ingrediënten en over (lokale) producten waarmee je gaat werken.

KiensBBQ-workshop 

Tijdens onze barbecue workshop ga je aan de gang met verschillende barbecues, zoals een keramische BBQ, een Quoco vuurschaal en een driepoot. Daarnaast leer je verschillende BBQ-technieken. Zo kun je bijvoorbeeld direct grillen en indirect grillen, leer hoe je om moet gaan met houtskool en nog veel meer. Dit doe je allemaal onder leiding van een ervaren kok die de fijne kneepjes van het vak kent. Tussendoor en aan het einde van de avond geniet je van de allerlekkerste, zelfbereide gerechten. 

Geniet van de lekkerste lokale producten

Doordat deze barbecue in samenwerking met De Boeren van Kien is, werk je veelal met lokale producten. Zo komt het vlees van onze eigen runderen, groentes uit eigen moestuin en fruit komt van de lokale fruitteler. De barbecue is dus niet alleen leuk en lekker om te doen, je werkt ook nog eens met de mooiste ingrediënten uit de regio!

€ 85.00<br>per persoon

€ 85.00
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>4.0 uur

Duur:
4.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef