uitje

KiensBBQ-workshop

Speciaal voor de barbecue liefhebber is er nu de barbecueworkshop! Tijdens deze workshop leer je van alles over barbecueën, de beste ingrediënten en over (lokale) producten waarmee je gaat werken.

KiensBBQ-workshop 

Tijdens onze barbecue workshop ga je aan de gang met verschillende barbecues, zoals een keramische BBQ, een Quoco vuurschaal en een driepoot. Daarnaast leer je verschillende BBQ-technieken. Zo kun je bijvoorbeeld direct grillen en indirect grillen, leer hoe je om moet gaan met houtskool en nog veel meer. Dit doe je allemaal onder leiding van een ervaren kok die de fijne kneepjes van het vak kent. Tussendoor en aan het einde van de avond geniet je van de allerlekkerste, zelfbereide gerechten. 

Geniet van de lekkerste lokale producten

Doordat deze barbecue in samenwerking met De Boeren van Kien is, werk je veelal met lokale producten. Zo komt het vlees van onze eigen runderen, groentes uit eigen moestuin en fruit komt van de lokale fruitteler. De barbecue is dus niet alleen leuk en lekker om te doen, je werkt ook nog eens met de mooiste ingrediënten uit de regio!

€ 75.00<br>per persoon

€ 75.00
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>4.0 uur

Duur:
4.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze