uitje

Land van Kien Wandeling

De Kienehoef kent natuurlijk een rijke historie met Jacob Kien in de hoofdrol. Jacob Kien had twee eeuwen geleden een droom. Hij droomde om van zijn landgoed Arbeidslust bij Sint-Oedenrode een plek van vrijheid te creëren. Een plek waar mensen samen komen om te genieten van het Brabantse land en zijn lokale producten.

Het Land van Kien

Nu vele jaren later, is er van alles veranderd in het Land van Kien. Zo is er een vernieuwde kinderboerderij, kunnen gasten genieten bij De Helden van Kien, is er heus Waadpad aangelegd, worden er lokale producten geteeld en verkocht bij De Boeren van Kien en nog veel meer. En dat is nog niet alles, het Land van Kien blijft zich ontwikkelen en kent een veelbelovende toekomst. Alles om de droom die Jacob Kien twee eeuwen geleden had, waar te maken.

Wandeling met gids

Tijdens deze wandeling met gids ga je op pad om meer te weten te komen over het Land van kien. Je maakt onder meer een tussenstop bij Kinderboerderij Kienehoeve en het Waadpad. Daarnaast ga je naar Hoeve Arbeidslust en krijg je meer te horen over het verleden én de toekomst van deze plek. Hoeve Arbeidslust is niet alleen prachtig pand, maar ook nog eens gedeeltelijk monumentaal. Verder kom je langs het bekende Appelhuisje en de prachtige moestuin. Dit alles onder leiding van een deskundige gids die alle ins en outs van het gebied kent. Jouw route eindigt bij De Helden van Kien waar je nog kunt nagenieten.

Jouw wandeling combineren?

Uiteraard kun je jouw wandeling met gids combineren met een lekker eten en drinken. Denk bijvoorbeeld aan een ontvangst met koffie of thee en gebak of een heerlijke lunch ervoor of er na. De Helden van Kien staat voor je klaar om jouw wandeling compleet te maken. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 10.00<br>per persoon

€ 10.00
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef