uitje

Lasergamen

Nadat je twee teams hebt gemaakt, ga je de strijd met elkaar aan en beleef je een hele middag vol plezier en actie! Dit uitje is zeer geschikt voor kinderfeestjes, familiedagen en verenigingsuitjes.

Nadat je de sets hebt afgehaald, kun je op zoek gaan naar een geschikte locatie. Denk bijvoorbeeld aan een bos, speeltuin of een geschikte gymzaal. Het basispakket bestaat uit 6 laserpistolen en lintjes, 2 VIP-maskers, 2 vlaggen, 6 oorkondes en een handleiding met spelvormen. Basispakket niet voldoende? Geen probleem! De pakketten zijn uit te breiden met extra laserpistolen, camouflagenetten en rockmachines om jouw uitje compleet te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is er horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast is het gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een e-choppertocht in de ochtend, een lunch en aansluitend laser gamen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 5.00<br>per persoon

€ 5.00
per persoon

Vanaf<br>6 personen

Vanaf
6 personen

Duur:<br>24.0 uur

Duur:
24.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef