uitje

Lasergamen

Nadat je twee teams hebt gemaakt, ga je de strijd met elkaar aan en beleef je een hele middag vol plezier en actie! Dit uitje is zeer geschikt voor kinderfeestjes, familiedagen en verenigingsuitjes.

Nadat je de sets hebt afgehaald, kun je op zoek gaan naar een geschikte locatie. Denk bijvoorbeeld aan een bos, speeltuin of een geschikte gymzaal. Het basispakket bestaat uit 6 laserpistolen en lintjes, 2 VIP-maskers, 2 vlaggen, 6 oorkondes en een handleiding met spelvormen. Basispakket niet voldoende? Geen probleem! De pakketten zijn uit te breiden met extra laserpistolen, camouflagenetten en rockmachines om jouw uitje compleet te maken. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is er horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner of een gezellige borrel. Daarnaast is het gemakkelijk om uitjes te combineren. Wil je bijvoorbeeld een e-choppertocht in de ochtend, een lunch en aansluitend laser gamen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.

€ 5.00<br>per persoon

€ 5.00
per persoon

Vanaf<br>6 personen

Vanaf
6 personen

Duur:<br>24.0 uur

Duur:
24.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze