uitje

Online spelshow

In samenwerking met WvR Sound & Light presenteren wij de online spelshow. Een interactieve en compleet verzorgde online spelshow voor jouw bedrijf of vereniging. Geheel coronaproef en ideaal als online alternatief voor een bedrijfs- of verenigingsborrel. 

De show

De show zal gepresenteerd door een ervaren presentator en is opgebouwd uit verschillende rondes. Denk bijvoorbeeld aan een bingoronde, een muziekronde, een quiz en nog veel meer! Laat je dus vooral verrassen en beleef een gezellige avond vanaf thuis. Heb je zelf suggesties of wil je jouw show personaliseren? Dat kan! Maatwerk is uiteraard mogelijk en we gaan graag in gesprek met je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

€ 12.50<br>per persoon

€ 12.50
per persoon

Vanaf<br>40 personen

Vanaf
40 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef