uitje

Oud Hollandse Spelen

Toe aan een ouderwetse spelletjesmiddag of -avond? Met de oud Hollandse spellen beleef je een leuk uitje voor jong en oud! Deze activiteiten zijn zeer geschikt voor een gezellige familiedag met opa en oma, als vriendenuitje of als aanvulling op een bedrijfsuitje.

Welke spellen zitten er bij de oud Hollandse spellen

In de Hollandse spellen van Uitjesrooi.nl zitten circa 10 spellen. Hieronder vallen cornhole, stokvangen, sjoelen, muismeppen, zenuw spiraalspel, trekbal, kazenspel, groot jenga, boter, kaas en eieren en vier op een rij.

Waar kun je de oud Hollandse spellen spelen?

Je speelt deze spellen op een locatie naar keuze. Hierdoor ben je dus flexibel en speel je de spellen waar je wilt. Bijvoorbeeld thuis, bij één van onze horecapartners of op je werk. De spellen zijn zonder begeleiding, maar uiteraard krijg je wel een goede uitleg vooraf. Daarbij is ieder spel voorzien van een instructie.

Wil je de oud Hollandse spellen boeken?

Neem dan contact met ons op!

€ 10.00<br>per persoon

€ 10.00
per persoon

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef