uitje

Pubquiz

Zeker in de wat koudere maanden is een pubquiz dé manier om samen te komen. Tijdens deze quiz krijg je verschillende rondes waarin je de strijd met elkaar aangaat. Verschillende thema’s komen aan bod, waarbij de actualiteit centraal staat.

Pubquiz opmaat 

Naast dat de pubquiz inspeelt op de actualiteit, is deze ook nog eens te personaliseren. Wil je bijvoorbeeld vragen van jouw bedrijf erin verwerken om jouw personeel eens te testen? Dat kan! Er zijn vele mogelijkheden om verschillende thema’s toe te voegen of juist niet. Daarnaast wordt de quiz volledig afgestemd op het publiek.

Pubquiz met Quizmaster

Tijdens onze quiz hoef jij je geen zorgen te maken. Wij zorgen voor een ervaren presentator, licht, geluid, antwoordformulieren, vragen en meer. Het enige waar jij voor moet zorgen, zijn de deelnemers.

Pubquiz waar spelen

Onze quiz is zeer flexibel en kan op verschillende locaties gespeeld worden. Het enige wat je nodig hebt is goedwerkende stroom. Denk bijvoorbeeld aan jouw bedrijfsruimte, thuis of op een andere locatie naar keuze. Uiteraard is de quiz ook volop te combineren met onze eigen locaties, zoals De Helden van Kien, De Orangerie of Café de Beuk.

Pubquiz met eten en drinken

Wil je de pubquiz combineren met een heerlijke borrel en hapjes? Of juist met een smakelijk lunch, diner of BBQ? Wij regelen het voor je! Zelfs wanneer je ervoor kiest om op een eigen locatie te spelen.

Wat is een pubquiz? 

Pubquiz komt oorspronkelijk uit Groot-Brittannië en werd veelal gespeeld in pubs, kroegen en cafés. De vragen tijdens de quiz gaan over uiteenlopende thema’s, zoals sport, film, mode en nog veel meer. tegenwoordig worden pubquizzen niet alleen meer gespeeld in cafés, maar is het ook een ideaal bedrijfs-, groeps- of vriendenuitje.

 

€ 19.50<br>per persoon

€ 19.50
per persoon

Vanaf<br>20 personen

Vanaf
20 personen

Duur:<br>3.0 uur

Duur:
3.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Restaurantroute

Ben jij een échte horecaliefhebber en wil je genieten bij meerdere restaurants in plaats van één? Dan is de restaurantroute iets voor jou! Met dit arrangement kun je jouw eigen route samenstellen.

Prijs op aanvraag Prijs op aanvraag
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Meerdere locaties Meerdere locaties