uitje

Restaurantroute

Ben jij een liefhebber van lekker eten en drinken? En wil je niet beperken tot één restaurant? Dan is de restaurantroute iets voor jou! Met dit arrangement kun je namelijk jouw eigen dinerroute uitstippelen.

Hoe het werkt

Jij geeft het aantal gangen aan ons door, de gewenste horecagelegenheden en het vervoersmiddel. Hierna gaan wij een mooie route voor je samenstellen en kun jij genieten. Dankzij onze samenwerking met Smaakrouterooi hebben we een ruime keus uit horecagelegenheden in Sint-Oedenrode.

De horecagelegenheden

Benieuwd naar de aangesloten horeca? Neem dan eens een kijkje op Smaakrouterooi.nl. Hier kun je alle horecagelegenheden vinden die aangesloten zijn. Maak een selectie van de horecazaken en geef deze aan ons door.

De vervoersmiddelen

Uiteraard kun je ervoor kiezen om een eigen vervoersmiddel te gebruiken. Zo kun je jouw route wandelend afleggen of met de fiets, maar Uitjesrooi.nl biedt ook meerdere vervoersmiddelen. Denk bijvoorbeeld aan de e-chopper of kickbike.

Heb je vragen of wil je meer weten over dit uitje? Neem gerust contact met ons op!

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>4.0 uur

Duur:
4.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef