uitje

Silent Disco

Op zoek naar een manier om te feesten en niet al te veel lawaai te maken? Boek onze silent disco koptelefoons! Met deze koptelefoons kun je geruisloos genieten van een geweldige avond met jouw vrienden, familie, kennissen en/of collega’s. Ideaal voor een bedrijfsevenement, feestje, festival en nog veel meer.

Hoe werkt een silent disco?

Nadat je de koptelefoons hebt afgehaald of laten bezorgen, kun je aan de slag. Bij de koptelefoons is tenminste één zender meegeleverd en deze kun je aansluiten op jouw mobiel, tablet, laptop of dj-set. Vervolgens kun je muziek opzetten welke zal worden afgespeeld op de koptelefoons. Het volume van de koptelefoon kan de drager zelf gemakkelijk aanpassen. Daarnaast kan de drager een zender kiezen. Wil je meerdere muziekstijlen, dan kan dit door meerdere zenders.

Combineren

Jouw silent disco combineren? Dat kan! De pakketten zijn aan te vullen met een rookmachine, extra zenders, confetti, verlichting, een muziekcomputer en/of jukeboxsysteem. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op!

€ 7.00<br>per persoon

€ 7.00
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>8.0 uur

Duur:
8.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef