uitje

Silent Disco

Op zoek naar een manier om te feesten en niet al te veel lawaai te maken? Boek onze silent disco koptelefoons! Met deze koptelefoons kun je geruisloos genieten van een geweldige avond met jouw vrienden, familie, kennissen en/of collega’s. Ideaal voor een bedrijfsevenement, feestje, festival en nog veel meer.

Hoe werkt een silent disco?

Nadat je de koptelefoons hebt afgehaald of laten bezorgen, kun je aan de slag. Bij de koptelefoons is tenminste één zender meegeleverd en deze kun je aansluiten op jouw mobiel, tablet, laptop of dj-set. Vervolgens kun je muziek opzetten welke zal worden afgespeeld op de koptelefoons. Het volume van de koptelefoon kan de drager zelf gemakkelijk aanpassen. Daarnaast kan de drager een zender kiezen. Wil je meerdere muziekstijlen, dan kan dit door meerdere zenders.

Combineren

Jouw silent disco combineren? Dat kan! De pakketten zijn aan te vullen met een rookmachine, extra zenders, confetti, verlichting, een muziekcomputer en/of jukeboxsysteem. Neem hiervoor geheel vrijblijvend contact met ons op!

€ 7.00<br>per persoon

€ 7.00
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>8.0 uur

Duur:
8.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef