uitje

Springkussen huren

Ons springkussen is compleet in boerderijstijl en past perfect bij een kinderfeestje. Door het compacte formaat is hij ook nog eens gemakkelijk af te halen en past deze in bijna iedere achtertuin. Laat de kinderen genieten van dit leuke springkussen tijdens jouw gelegenheid!

Combineren

Wil je jouw springkussen combineren met andere uitjes? Dat kan! Zeker voor kinderfeestjes is het aan te raden om bijvoorbeeld de lasergamesets bij te huren. Daarbij is het springkussen ook perfect voor jouw familiedag in Streekpark Kienehoef.

Praktische informatie

Het springkussen heeft een lengte van 4,2 meter, een breedte van 3,2 meter en een hoogte van 3,2 meter. Daarbij is deze gemakkelijk af te halen, vanwege het compacte formaat. Ook het opzetten gaat gemakkelijk via de blower. Het enige waarvoor jij hoeft te zorgen is een goede stroomvoorziening. Wil jij dat wij het springkussen komen brengen? Dat kan ook! Neem hiervoor contact met ons op.

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef