uitje

Streekpark Wandeling

De Kienehoef kent natuurlijk een rijke historie, maar gaat ook een hele mooie toekomst tegemoet! Onder leiding van een gids ga je dit allemaal ontdekken in de Streekpark Wandeling. Tijdens deze wandeling kom je meer te weten over de ontstaansgeschiedenis van De Helden van Kien, Kinderboerderij Kienehoeve en Hoeve Arbeidslust. Daarnaast ga je ontdekken wat er nu te doen is en zullen toekomstige plannen ook aan bod komen. Dit alles onder leiding van een deskundige gids die alle ins en outs kent van het gebied.

Jouw wandeling combineren

Jouw wandeling combineren met koffie/thee en diverse lekkernijen? Dat kan! De Helden van Kien staat maar al te graag voor je klaar. Daarnaast is jouw uitje compleet te maken door de wandeling af te leggen op klompen. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!  

€ 10.00<br>per persoon

€ 10.00
per persoon

Vanaf<br>10 personen

Vanaf
10 personen

Duur:<br>2.0 uur

Duur:
2.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef