uitje

Suppen

Ga op avontuur met onze sups! Tijdens een drie uur durende tocht ga je zelfstandig ervaren hoe het is om te suppen. Onderweg maak je kennis met de prachtige natuur van Sint-Oedenrode, Liempde en alles wat daar tussen ligt. Mocht je drie uur te lang vinden, dan zijn er ook alternatieve routes. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe het werkt

De sups zijn af te halen op een afhaallocatie. Hier krijg je per geboekte sup een rugzak gevuld met een opblaasbaar board, peddel, handpomp, leash (voor om je enkel), vin en een drybag. De rugtas weegt ongeveer 15kg en heeft een hoogte van ongeveer 1 meter. Nadat je de spullen hebt afgehaald, rijd je naar de startlocatie en vervolgens kun je gaan suppen naar het eindpunt in Liempde. Let wel op: bij de eindlocatie zal er een vervoersmiddel klaar moeten staan om terug te komen op de afhaallocatie.

Wat je moet weten

Je mag suppen als je je zwemdiploma(‘s) hebt behaald en er tenminste één volwassene aanwezig is. Daarnaast is het van belang dat je sportieve kleding aan hebt. Verder ga je zelfstandig suppen met jouw gezelschap er is dus geen begeleiding aanwezig tijdens de tocht.

Wat is suppen?

Suppen wordt ook wel Stand Up Paddle genoemd. Eigenlijk is het een soort van surfen. Alleen met een SUP gebruik je een peddel om jezelf verplaatsen. Suppen kan daarnaast ook in verschillende wateren, zoals sloten, grachten, rivieren en meren.

Is suppen moeilijk?

Suppen is niet moeilijk. Zeker niet met de juiste materialen. Onze supboards zijn perfect voor beginners. Het enige wat je hoeft te doen is je balans bewaren en te zorgen voor genoeg kracht in de armen om jezelf voort te bewegen.

Combineren 

Jouw uitje combineren met eten en drinken of met andere uitjes? Neem contact met ons op! Wij bieden volop mogelijkheden voor een bedrijfs-, groeps- of verenigingsuitje. 

€ 29.50<br>per persoon

€ 29.50
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>3.0 uur

Duur:
3.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Uitje Opmaat

Opzoek naar een compleet verzorgde dag? Die van A tot Z geregeld is? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Met het uitje opmaat kun jij jouw voorkeuren aangeven en wij zorgen voor de rest.

Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Horeca mogelijk Horeca mogelijk
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef