uitje

Tandem verhuur

Tandems huren in Brabant? Dat kan bij Uitjesrooi.nl! Met onze tandems ontdek je Sint-Oedenrode en omstreken en geniet je van het Brabantse buitengebied.

Tandem fiets huren Sint-Oedenrode

Er zijn meerdere locatiepartners waarvandaan je kan vertrekken. Vanaf de eigen gekozen locatie vertrek je  en onderweg kun je natuurlijk tussenstops maken bij de gezellige terrasjes, cafeetjes en restaurants. Het huren van een tandem is zeer geschikt voor onder andere bedrijfs-, familie-, verenigingsuitjes en nog veel meer. Daarnaast is jouw tocht gemakkelijk aan te vullen met lekker eten en drinken.

Wat je moet weten

De prijzen zijn inclusief instructie, hulp bij pech en een route die kan worden ingeladen op een smartphone. Uiteraard kun je ook zelf een route uitstippelen. De prijzen zijn exclusief borg. Deze bedraagt €25,- per tandem en krijg je terug bij wanneer de tandem in orde is bij terugkomst.

Combineren

Jouw uitje combineren met eten en drinken? Dat kan! Bij de meeste locatiepartners is horeca aanwezig. Hierdoor kun je dus jouw uitje compleet maken met een heerlijke lunch, een smakelijk diner, of een gezellige borrel. Daarnaast zijn de uitjes gemakkelijk te combineren. Wil je bijvoorbeeld een tandemtocht in de ochtend, een lunch en aansluitend BumpingBall spelen? Geen probleem! Wij regelen het voor je. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden!

 

€ 13.75<br>per persoon

€ 13.75
per persoon

Vanaf<br>2 personen

Vanaf
2 personen

Duur:<br>8.0 uur

Duur:
8.0 uur

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze