uitje

Tubebaan

Laat je adrenaline stromen met onze tubebaan. Deze bandenschans is maar liefst 5 meter hoog en je kunt er met twee personen tegelijkertijd van af dalen. Wie is het snelst?

Praktische informatie

De tubebaan staat bij De Helden van Kien en je kunt jouw ritje, stempelkaart of dagkaart halen bij de buitenbar van De Helden van Kien. De schans is iedere dag geopend van 11.00 tot 17.00 uur. Daarbij is het een leuke activiteit voor het hele gezin, dus niet alleen voor kinderen. Reserveren voor de schans is niet nodig. Je kunt dus gewoon langskomen en jouw ritje beleven.

Prijzen

Je kunt al één ritje beleven voor €1,50 per persoon. Met de stempelkaart kun je tien ritjes beleven en de prijs hiervan is €10,-. De stempelkaart is overdraagbaar en geldig op meerdere dagen. Met de dagkaart kun je één dag onbeperkt afdalen voor 1 persoon. De kosten hiervan zijn €15,- per persoon.

Kom jij een ritje beleven?

€ 1.50<br>per persoon

€ 1.50
per persoon

Vanaf<br>1 personen

Vanaf
1 personen

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze