uitje

Uitje Opmaat

Wil je uitjes combineren en een hele dag beleven met Uitjesrooi.nl? Dat kan! Jij geeft jouw wensen door en wij maken een compleet programma voor je. Denk bijvoorbeeld aan een relaxte ochtendrit met de e-choppers en in de middag BumpingBall spelen in Streekpark Kienehoef. Vervolgens vertrek je met jouw gezelschap naar één van onze horecapartners en geniet je van een heerlijk diner. 

Alle groepsuitjes van Uitjesrooi.nl zijn te combineren. Geef in het opmerkingenveld aan welke uitjes je wilt beleven en wij nemen contact met je op!

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien
uitjesrooi aanrader

De Boerenspelen

Een actief uitje beleven met een jouw vrienden, familie of collega’s? Boek dan onze Boerenspelen! Een unieke mix van allerlei activiteiten rechtstreeks van het platteland. Ontdek snel meer. 

Vanaf €19,50 p.p. Vanaf €19,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef

Archery Tag

Maak teams, pak de pijl en boog en ga de strijd met elkaar aan! Dit avontuurlijke uitje is perfect voor jouw vrienden-, familie- of bedrijstuitje. Ontdek snel meer over Archery Tag!

Vanaf €17,50 p.p. Vanaf €17,50 p.p.
Vanaf 10 personen Vanaf 10 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef