uitje

Uitje Opmaat

Wil je uitjes combineren en een hele dag beleven met Uitjesrooi.nl? Dat kan! Jij geeft jouw wensen door en wij maken een compleet programma voor je. Denk bijvoorbeeld aan een relaxte ochtendrit met de e-choppers en in de middag BumpingBall spelen in Streekpark Kienehoef. Niet alleen de uitjes zijn te combineren, maar ook de locaties. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor horeca invulling, zoals een heerlijke lunch, een smakelijk diner en/of een gezellige borrel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

Gek op Holland

Bij ons Ik hou van Holland spel speel je een te gekke quiz vol interactieve spellen! Bij dit uitje komen er allerlei bekende spellen voorbij net zoals bij het programma. Ontdek snel meer over dit oer-Hollandse groepsuitje!

Vanaf €27,50 p.p. Vanaf €27,50 p.p.
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze

Pubquiz @ De Gouden Leeuw

In samenwerking met De Gouden Leeuw Sint-Oedenrode organiseren we een spannende pubquiz mét een afterparty. Ontdek snel meer!


vanaf €60,- per team vanaf €60,- per team
15 maart 2024 15 maart 2024
De Gouden Leeuw De Gouden Leeuw

Pubquiz

Ontdek nu jouw kennis over uiteenlopende onderwerpen tijdens onze pubquiz! Tijdens deze quiz word je meegenomen in allerlei actuele onderwerpen. Wil je ‘m ook personaliseren? Dat kan! Ontdek snel meer!

Vanaf €19,50 Vanaf €19,50
Vanaf 20 personen Vanaf 20 personen
Locatie naar keuze Locatie naar keuze