uitje

Uitje Opmaat

Wil je uitjes combineren en een hele dag beleven met Uitjesrooi.nl? Dat kan! Jij geeft jouw wensen door en wij maken een compleet programma voor je. Denk bijvoorbeeld aan een relaxte ochtendrit met de e-choppers en in de middag BumpingBall spelen in Streekpark Kienehoef. Niet alleen de uitjes zijn te combineren, maar ook de locaties. Daarnaast zijn er volop mogelijkheden voor horeca invulling, zoals een heerlijke lunch, een smakelijk diner en/of een gezellige borrel.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!

meeruitjes

uitjesrooi aanrader

E-chopper Rijden

E-chopper rijden in Sint-Oedenrode en omstreken? Dat kan! Huur nu onze e-choppers en laat je verrassen door het prachtige Brabantse landschap, de gezellige terrasjes en het gemak.

Vanaf €25,- p.p. Vanaf €25,- p.p.
Vanaf 2 personen Vanaf 2 personen
De Helden van Kien De Helden van Kien

BumpingBall

Bubbelvoetbal is dé combinatie van sport en plezier. Tijdens het spel krijg je een met lucht gevulde bal om je heen en ga je de strijd met elkaar aan. Er is maar één regel bij bubbelvoetbal: er zijn geen regels!

Vanaf €12,50 p.p. Vanaf €12,50 p.p.
Vanaf 6 personen Vanaf 6 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef
uitjesrooi aanrader

Huifkar huren

Huifkar huren in Brabant? Dat Kan! Bij Uitjesrooi.nl kun je een huifkar huren om jouw gezelschap op een leuke manier van A naar B te brengen.

€250,- voor 3 uur €250,- voor 3 uur
Max. 20 personen Max. 20 personen
Streekpark Kienehoef Streekpark Kienehoef