onzegroepsuitjes

Bij Uitjesrooi.nl hebben we de leukste uitjes geschikt voor allerlei groepen. Of het nu gaat om een bedrijfsuitje, een familie-uitje of een verenigingsuitje, bij ons ben je aan het juiste adres. 

Indoor activiteiten

Liever niet weersafhankelijk zijn en binnen een activiteit beleven? Geen probleem wij regelen het voor je! Speel Gek op Holland, strijd tegen elkaar met onze pubquiz of geniet van Het Quizdiner. Ontdek snel meer!

Outdoor activiteiten

Ook buiten bieden wij de leukste uitjes aan op de mooiste locaties. Beleef een e-chopperrit in Sint-Oedenrode, speel Archery Tag of ga op pad met onze fotospeurtocht. Klik snel door om alle uitjes te ontdekken!

Spelshows & quizzen

Spelshows en quizzen zorgen voor een middag of avond vol plezier! Ga de strijd met elkaar aan onder het genot van een drankje en hapje. Meer weten over deze groepsuitjes? Klik dan snel door en laat je verrassen.

Bedrijfsuitjes

Op zoek naar een leuk bedrijfsuitje voor jouw personeel? Zoek niet verder! Bij Uitjesrooi.nl hebben we een ruim aanbod aan originele bedrijfsuitjes. Van actieve bedrijfsuitjes tot sportieve bedrijfsuitjes en alles daar tussen in!

Uitjes in Sint-Oedenrode

Op zoek naar activiteiten in Sint-Oedenrode? Zoek niet verder! Bij Uitjesrooi.nl vind je de allerleukste uitjes van Sint-Oedenrode en omstreken!

Sportdag

Bij Uitjesrooi.nl organiseren we niet alleen de leukste uitjes, maar ook sportdagen! Onze uitjes en de prachtige locaties bieden volop mogelijkheden voor een onvergetelijke sportdag. 

Familie-uitjes

Een leuke activiteit beleven met de hele familie? Dat kan bij Uitjesrooi.nl! Wij hebben de leukste uitjes voor jong én oud op de mooiste locaties. We denken graag met je mee om jouw familiedag tot een succes te maken.

Verenigingsuitjes

Uitjesrooi.nl biedt volop mogelijkheden voor een leuk verenigingsuitje. Ga op avontuur met onze e-choppers, speel BumpingBall óf huur een silent disco. Combineren kan natuurlijk ook, ontdek snel meer!

Rijderstips

Even een middagje genieten van onze E-choppers? Dat kan! Maar… een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom geven wij jou een aantal rijderstips, zodat jouw middag nóg leuker wordt.

uitjesrooi aanrader

Najaarsactiviteiten

Ook in de herfst en winter biedt Uitjesrooi.nl volop activiteiten aan! Geniet van een e-chopperit, beleef een winterbarbecue workshop en nog veel meer. Benieuwd naar onze herfst- en winteruitjes? Lees verder!

uitjesrooi aanrader

Kerstborrel

Ben jij degene die dit jaar een leuke kerstborrel moet organiseren? Zoek niet verder! Wij helpen je maar al te graag. We combineren activiteiten en horeca om jouw kerstborrel tot een succes te maken. 

Groepsuitjes to-do list

Wij zijn er om jouw uitje tot een succes te laten verlopen, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Daarom hebben wij een checklist voor je samengesteld, zodat jouw groepsuitje onvergetelijk wordt!